• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

corrigende broekjes

Merken
Mate van correctie
Shape "zone"

corrigende broekjes

Als op zoek bent naar een corrigerende broekje dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment in corrigerende broekjes. Wij kunnen u corrigerende broekjes aanbieden, die een normale hoogte hebben. Maar ook hebben wij broekjes die extra hoog zijn. Daarnaast hebben wij varianten met pijpjes maar ook zonder pijpjes. 

Ook bieden wij u een corrigerende string aan. Vooral deze shapewaer is de  laatste tijd enorm in opkomst. De billen blijven mooi eruit komen en toch kan de buik, maag en rug gecorrigeerd worden. Daarnaast hebben wij ook broekjes die de billen mooi kunnen liften. Helaas is niet elke vrouw gezegend met mooie ,ronde billen. Met het dragen van dit broekje gaat u zeker het gewenste effect krijgen.

Uiteraard hebben wij ook een heel mooi assortiment voor vrouwen met een maatje meer. Wij weten dat voor deze doelgroep het heel moeilijk is om mooi lingerie te kopen. Laat staan met corrigerende werking. Zo hebben wij voor deze vrouwen , hele mooi en sexy lingerie die toch corrigerend werken.