• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerende String

Merken
Shape "zone"
Mate van correctie

Corrigerende String

Nieuw op het gebied van corrigerend ondergoed is de corrigerende string. Shapewear geeft de vrouw een mooie en strak figuur. De corrigerende string is ideaal voor dagelijks gebruik. Deze string zorgt voor het corrigeren van een onderbuikje. Vele vrouwen kennen dit probleem helaas en is door vele ook heel herkenbaar. De corrigende string zorgt voor de perfect oplossing. De billen worden niet platter maar de buik wordt wel gecorrigeerd. 

De corrigerende string zorgen dat probleemzones zoals buik, heup en dijen opgelost worden. De corrigerende string is een verschillende varianten leverbaar van zeer sexy kant tot en met een comfortabele string voor elke dag. De naden zijn dusdandig gestikt dat deze niet zichtbaar zijn onder kleding. Bovendien laten een aantal merken de afwerkingen laseren voor een nog mooiere afwerking. Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij u altijd een string aanbieden die past bij uw wensen.

Wilt u toch ook nog andere probleem zones oplossen kijk dan eens bij onze andere broekjes. De string modellen zorgen er altijd voor dat de billen vrij blijven, deze worden niet geshaped. Bovendien zijn er naast de corrigende string ook string bodys verkrijgbaar. Dit is een soort string en hemd ineen. Door het aanschaffen van een stringbody hoeft u een corrigend hemd niet los aan te schaffen. Het hemd blijft dat automatisch prima op zijn plek zitten. Als u deze zones niet wilt corrigeren dan adviseren wij u deze niet aan te schaffen. Het kan handig zijn als u een probleem "gebied" gelijk in een keer wilt corrigeren.