• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerende slip extra hoog

Merken
Shape "zone"
Mate van correctie

Corrigerende slip extra hoog

Extra hoog corrigerend broekje

Een extra hoog corrigerend broekje is ideaal om mooi in model te komen. Naast het corrigerend van de buik wordt ook de maag gecorrigeerd. Dit komt omdat een extra hoog corrigerend broekje vaak net tot aan uw bh komt. Met dit broekje voorkomt u dat er maar tot halverwege gecorrigeerd word. Ter hoogte van het broekje bent u mooi slank. Hierboven zou het eventueel extra lelijk kunnen gaan blubberen. Net als met een body of hemd, kan dit broekje u extra mooi, slanker en strakker er uit laten zien. 

Wanneer u een appelfiguur heeft werkt dit broekje namelijk veel beter dan een broekje met een normale hoogte. Bovendien als u het juiste ondergoed draagt komt uw figuur nog beter er uit te zien.

Als u kiest voor een extra hoog corrigerend broekje, schaft u in ieder geval shapewear aan die optimaal zijn werk kan doen. Het corrigeren gaat hoger dan alleen tot uw navel. De shaping gaat zelfs door tot aan uw bh. Uiteraard zijn er ook bij ons modellen te koop die niet tot zo hoog gaan.  De meest slips hebben een silicone randje, dit voorkomt dat de slip gaat zakken en niet optimaal zijn werk kan doen anders zitter er ook schouderbandjes bij om het vast te zetten. Als deze wel naar beneden rolt dan kan het zijn dat u niet de juiste maat heeft aangeschaft. Het zou kunnen betekenen dat de maat te klein is.

Een extra hoog corrigerend slip wordt bijna door elk shapewear merk aangeboden. Dit broekje heeft vele voordelen: De buik wordt platter, De billen worden gelift en de dijen worden ook nog eens slanker. Daarnaast verdwijnt de eventuele tailleband. Daarnaast is de slip ook nog verkrijgbaar in een zeer sterk corrigerende variant. Bovendien is het brokje verkrijgbaar in met of zonder pijpjes. 

Het u u toch liever iets anders kijk dan is bij de extra hoog corrigerende string. Dit kan dan ook zeker ideaal voor u werken. Wanneer u een plattere buik wenst. Dit geeft bijna het effect van een taillevormer. Bent u op zoek naar shapewear, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw online specialist op gebied van corrigerend ondergoed.