• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerende slip met pijpjes

Merken
Shape "zone"
Mate van correctie

Corrigerende slip met pijpjes

Wilt u direct een zelfverzekerd gevoel krijgen en mooi in model komen. Dan is een corrigerend broekje met pijpjes ideaal voor u. Wij kunnen u de shorts in verschillende kleuren en maten leveren. Bovendien bieden wij ook verschillende lengtes aan van de pijpjes. Zo kunnen wij elke probleem " zone" voor u oplossen. Deze shorts zijn ideaal om onder uw kleding te dragen. Het materiaal is zeer zacht en van hoge kwaliteiten. Bovendien zijn het in verschillende soorten materialen verkrijgbaar. De broekjes zijn volledig onzichtbaar onder uw kleding. Hierdoor zal voelt u zich nog zelf verzekerder. In tegenstelling tot een normaal broekje zijn de randjes van deze shorts niet zichtbaar bij een normaal slip zou dit in sommige gevallen wel zichtbaar kunnen zijn. Doordat de corrigende slips met pijpjes in verschillende hoogtes leverbaar zijn, kunnen zowel de buik als maag mooi in vorm komen. cellulite en andere ongemakken verdwijnen. De probleem zones worden opgelost en u zult zeker comfortabeler gaan voelen.

Krijg meer controle over uw lichaam. Wilt u dat de billen meer gelift worden of moet de buik, billen of dijen strakker worden. Een corrigend broekje met pijpjes kan dit optimaal voor u oplossen. Wij bieden verschillende merken aan. Elke broekje lost een of meerdere zones voor u. Zo kan u bij ons altijd iets aanschaffen wat afgestemd is op uw wensen en wat uw probleem oplost. 

Het corrigerend ondergoed is de laatste tijd enorm in opkomst. tegenwoordig wordt het meer shapewear genoegd. Bovendien wordt het niet alleen maar aangeschaft door de volslanke vrouw. Shapewear is ideaal om probleem zones aan te pakken. Bovendien is het eigenlijk onmisbaar om te hebben. Elke vrouw zou het in de kledingkast moeten hebben of het nu voor een bijzondere gelegenheid is of gewoon voor elke dag. Wij bieden u het complete assortiment aan om de vrouw mooi in model te krijgen. Welke vrouw wil nou niet er mooier en strakker uitzien ? Shapewear is bedoelt om elke vrouw er mooier uit te laten zien en niet alleen voor vrouwen met een maatje meer.