• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerende slip normale hoogte

Merken
Shape "zone"
Mate van correctie

Corrigerende slip normale hoogte

Op het gebied van shapewear is er tegenwoordig voor vrouwen heel veel verkrijgbaar. Voor sommige vrouwen en dan voornamelijk met een peer figuur is een corrigerende slip met normale hoogte ideaal. Wanneer uw probleem "zone" tot aan uw navel komt, dan hoeft u ook geen hogere slip aan te schaffen. Wilt u ook dat de zone tussen uw maag en bortsen wordt gecorrigeerd. Dan dient u een extra hoge corrigerende slip aan te schaffen. Een corrigeerde slip met normale hoogte zorgt dat uw buik platter wordt, maakt uw heupen en billen strakker. Er zijn verschillende modellen met pijpjes en zonder pijpjes. Indien u deze wenst kijkt u dan wel goed na hoelang de pijpjes moeten komen.

De juiste shapewear zorgt ervoor dat u zelfverzekerder en mooier gaat voelen. De materialen dragen tegenwoordig heerlijk, het ademt en is bovendien sneldrogend. Wij adviseren uw wel goed op te passen , wanneer u corrigerend ondergoed gaat wassen. Het mag niet te heet gewassen worden en mag nooit in de droger. De reden hiervoor is dat de materialen elastisch moeten blijven en anders niet goed hun werking kunnen doen. Correctie ondergoed zorgt ervoor dat strakke kleding een stuk mooier staat. De "plooien" worden gladgestreken en bovendien verbergt het cellulite.

Voor elke figuur is een passende oplossing, doordat er verschillende soorten broekjes zijn. Is er voor iedereen wat wils. Ook voor de vrouwen met een slankere figuur hebben wij hele mooie oplossingen. Wat elke vrouw kent bepaalde "probleem" zones. het hangt compleet af van uw wensen, uw figuur en waar u het onder gaat dragen. Wilt u alleen uw billen vormen of juist liften. Moet alleen uw buik gecorrigeerd worden of liever tot aan uw borsten. De corrigerende slip, met normale hoogte is al jaren het meest verkochte product. Vrouwen voelen zich veel comfotabeler en zelfverzekerder na het aanschaffen van deze slip.