• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerende slip plus sizes

Merken
Shape "zone"
Mate van correctie

Corrigerende slip plus sizes

Ook voor de vrouwen met een maatje meer hebben wij een passend aanbod. Dames met een maatje meer willen ook graag in shape zijn. Helaas bieden niet alle merken een grote maat aan. Daardoor is het assortiment niet zo ruim als bij de gangbare maten. Uiteraard zorgt ons aanbod er wel voor dat de vrouwen met een maatje meer voorzien kunnen worden van een corrigerend ondergoed. U zal er strakker en mooier uitzien, alle hobbeltjes worden als het ware gladgestreken. U zal zich zelfverzekerder en mooier voelen. Bovendien zal kleding lekkerder en mooier zitten.

De corrigerend plu sizes slips worden gemaakt van hele comfortabelen materialen. daarnaast ademenen de stoffen ook goed. Hierdoor is het uitermate geschikt om elke dag te dragen. Vaak is het leverbaar in wit, zwart en huidskleur. Zwart zorgt vaak voor een sexy look en huidskleur maakt het geschikt om te dragen onder elk willekeurig kledingstuk. Ook wanneer u veel afgevallen bent kan deze slip u helpen. Overtollig huid kan dan prima ondersteund worden. 

Wij hebben ook plus sizes corrigende slips met pijpjes. Hiermee wordt voorkomen dat uw benen langs elkaar schuren en dit voor enige ongemakken kan zorgen. Afhankelijk van uw figuur ,appel of bijvoorbeeld peervormig kunt u bij ons altijd een passende slip vinden. Bovendien heeft elk merk zijn eigen pluspunten.