• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

corrigende hemden

Merken
Mate van correctie
Shape "zone"

corrigende hemden

Corrigerende hemden zijn eigenlijk het ultieme shapewear. Vrijwel geheel onzichtbaar en toch hebben deze een hele mooi en goede werking. Bovendien is de kwaliteit erg hoog. De musthave voor elke vrouw is het corrigerende hemd. Draagt heel fijn, voelt aan als een tweede huid en toch kan dee direct al uw probleem zones oplossen. Voel u direct slanker en strakker.

Daarnaast zijn er ook corrigerende hemden met een op beha gedeelte of een gesloten beha gedeelte. Dit is gedaan omdat elke vrouw toch andere wensen heeft. De een wenst een eigen bh te kunnen dragen. De ander heeft liever dit liever niet.

Ook bieden wij corrigerende hemden aan die gedragen kunnen worden als bovenkleding. Hemden zijn vaak veelvuldig aanwezig in de kledingkast van de vrouw. Schaf dus een corrigerend bovenhemd aan en hoeft eigenlijk niks meer ander te dragen. Deze kwaliteit is zo hoog en draagt bovendien heel fijn. Het is niet voor niks een van onze verkoop toppers. Wij weten zeker dat u hier gegarandeerd blij zult zijn.