• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerend Hemd

Merken
Shape "zone"
Mate van correctie

Corrigerend Hemd

Een corrigerend hemd is eigenlijk een musthave voor elke vrouw. Dit hemd geeft je een slanker uiterlijk, de buik en maag worden gecorrigeerd. Een corrigerend hemd kan gedragen worden onder elk soort kleding. Een bloes, trui of zelfs een T-shirt het maakt niet uit. Zelfs onder strakke kleding kan dit ideaal worden gedragen. Het zal je er optimaal uit laten zien.

Er zijn veel verschillende soorten corrigerende hemden te koop. De ene kent een sterke correctie dan de andere. Bovendien zijn ze in vele kleuren leverbaar. Wij bieden u de meest gangbare kleuren aan, zoals wit, zwart en huidskleur. Zorg er voor dat u de juiste maat shapewear aanschaft, dat het niet te groot of voornamelijk te klein is. Besteld u een te kleine maat dan zal het hemd vaak gaan oprollen. Het hoort namelijk comfortabel te dragen. Doordat het fijn en goed te dragen is, is het bovendien geschikt om het elke dag te dragen. Wij bieden varianten aan waar u een BH onder dient te dragen, maar er zijn ook corrigerende hemden met een BH gedeelte erin. 

Wilt u zelfverzekerd voor de dag komen en mooi in shape zijn, dan kunt u het beste een corrigerend hemd aan schaffen. Dit geeft direct het gewenste effect. Bovendien zijn er niet alleen corrigerend hemd voor onder uw kleding. Wij hebben ook corrigerende hemden die u als bovenkleding kunt dragen.