• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerend hemd bovenkleding

Merken
Shape "zone"
Mate van correctie

Corrigerend hemd bovenkleding

Een topje of ook wel hemd genoemd is voor vrouwen een van de meest favoriete kledingstukken. Elke vrouw heeft deze wel liggen in haar kledingkast. Vandaar dat veel merken hierop ingesprongen zijn. Een corrigerend topje kan gewoon gedragen worden als bovenkleding omdat de kwaliteit zeer goed en mooi is. Het kan perfect boven een broek, jurk of rok staan. Het mooi dat dit topje is dat u direct een veel mooier look gaat krijgen. U oogt slanker. De plooitje en rimpeltjes worden mooi gladgestreken. Gelukkig worden deze hemden van materialen gemaakt waarin u niet snel zult gaan zweten of warm zult krijgen.

Het grote verschil met een andere shapewear is dat u hiermee gewoon gezien kan worden. Geen enkel probleem als het zichtbaar is onder een jasje of eventueel een blazer. Bovendien ideaal voor dagelijks gebruik. Het ziet er uit als een normaal topje of hemd. U zult het herkennen aan het siliconen randje wat verwerkt is aan de binnenkant van het corrigerende hemd.

Let er wel op dat u altijd de juiste maat besteld dus niet te klein. Wanneer u ht te klein besteld zal het corrigerende hemd, omhoog kruipen en niet goed zijn werking kunnen doen. Dit is een van de meeste verkochte producten omdat het heel veel gedragen kan worden en direct de probleemzones kan aanpakken zoals: buik, maag en rug. Schaft u een van deze topjes aan, dan zult u zich direct zelfverzekerder gaan voelen. De corrigende hemden zijn in verschillende soorten verkrijgbaar van licht corrigerend tot wel zeer sterk corrigerend. Afhankelijk van uw figuur kunnen deze type hemden het beste zijn werking doen.