• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerend hemd open BH

Merken
Shape "zone"
Mate van correctie

Corrigerend hemd open BH

Naast de normale hemden, hebben wij ook corrigerende hemden die open zijn bij de BH. Voor vrouwen die niet willen dat de borsten worden platgedrukt zijn deze hemden ideaal. De hemden komen namelijk tot net onder de BH. U dient dus wel een BH te dragen. Het hemd is niet zichtbaar. Zorgt voor een mooi corrigerend effect zeker omdat het hemd tot aan de borsten komt want dan zorgt voor een soort push-up effect.

Een corrigerend hemd met een open BH is in verschillende kleuren beschikbaar. Wij leveren u de meest gangbare kleuren zoals wit, zwart of huidskleur. Het voordeel van dit hemd is dat u overal gecorrigeerd word, van maag, buik tot aan rug. Alle bobbeltjes of plooien worden mooi gladgestreken. Afhankelijk van uw figuur zijn er verschillende soorten hemden beschikbaar van normaal corrigerend tot zeer sterk corrigerend.

Een aantal varianten zijn beschikbaar met schouderbandjes, een aantal zijn smal en sommige zijn juist breder. U kunt hierdoor mooi de bandjes van uw eigen BH onder verbergen. De schouderbandjes zijn altijd verstelbaar.