• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Corrigerende body open BH

Merken
Mate van correctie
Shape "zone"

Corrigerende body open BH

Als een een corrigerende body met een open bh gedeelte gaat aanschaffen, dat schaft u in eerste instantie een heel fijn product aan. Doordat dit heel prettig draagt zal u zich direct zelfverzekerde voelen. Een corrigerende body met een open bh gedeelte zorgt dat mooi in shape komt. Zo word de buik platter gemaakt en ander plooitjes en rimpeltjes (lovehandles)worden gladgestreken. Daarnaast zullen eventuele lijnen van uw ondergoed onzichtbaar gemaakt worden. Doordat de bode een open bh gedeelte heeft zal uw burste niet worden platgedrukt. Sterk nog omdat deze opening er mooi onder door loopt geeft dit een push up effect. 

De body is van heel fijn materiaal gemaakt hierdoor is het ideaal te dragen en voelt het aan als een tweede huis. U kan de body dragen onder strakke kleding of goed sluitend jurkje. De body zal namelijk onzichrbaar zijn onder kleding. Uiteraard kan u de corrigerende body met een op bh gedeelte dagelijks dragen. Onder een broek is dit ook uitermate geschikt. Doordat elke body een sluiting heeft aan de onderkant, kunt u ook zonder problemen naar het toilet gaan. 

Als u een goed passende body heeft aangeschaft zal deze als een tweede huid zitten en u zult zich direct zelf verzekerder voelen en dit ook uitstralen.De body zal u er strakker en slanker laten uitzien. De body is verkrijgbaar in verschillende soorten correctie van licht corrigerend tot en met zeer sterk corrigerend.